Garažni punk/rock bend Šiza predstavlja novi singl ‘Nikada’ s aktualnog albuma ‘Zebra’.

Singl ‘Nikada’ govori o beskompromisnom održavanju ideala i osobnim načelima koja se ne smiju pregaziti ni pod koju cijenu, a prati ih žestoka glazbena podloga koja dodatno naglašava snagu lirike.

„Pjesma Nikada označava odlučnost, nepokolebljivu volju da se ne odustane, ljubav i zajedništvo…Sve spomenuto je prštalo na promociji što su Bojan Koštić i Dinko Šimac kamerama i ulovili. Hvala svima što nam pušete u leđa!” – poručuje bend.

Videospot za pjesmu „Nikada“ donosi autentične kadrove sa svirke uživo, koja najbolje prikazuje jedinstvenu energiju zbog koje je Šiza jedan od glavnih koncertnih favorita na ovim prostorima zbog svoje bučne, znojne i intenzivne atmosfere.

Glazba je djelo Marka Kuhara i Brune Antolića, dok je Bruno Antolić autor teksta. Leonard Klaić i bend zajedno su odradili produkciju, a snimanje, mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Album ‘Zebra’ je snimljen u FUNK-u i Električnom hramu u Koprivnici. Dinko Šimac i Bojan Koštić su snimili kadrove videospota tijekom koncertne promocije albuma ‘Zebra’ koja se održala prije mjesec dana u koprivničkom klubu FUNK. Bojan Koštić zaslužan je za montažu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE