U četvrtak, 20. lipnja meksički deathgrind metal velikani Brujeria konačno stižu u Zagreb (Vintage Industrial Bar) na promociju prošlogodišnjeg albuma “Esto Es Brujeria”.

Jedan od najposebnijih metal podanaka poznat po estremno nasilnom stilu glazbe. Dodatni veo mistike na bendu je gotovo pa činjenica da se ne zna tko su baš uvijek članovi, ali se istovremeno zna da su kroz bend prošli i povremeno prolaze članovi bendova Faith No More, Napalm Death, Fear Factory, Carcass, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir
Nastupaju pod pseudonimima i predstavljaju se kao latino bend koji se sastoji od narkobosova koji skrivaju svoj identitet jer ih traži FBI. Vizualni segment benda odlikuje odjeća poput bandana, balaclave, serape, a nerijetko im se u ruci nađe i poneka mačeta.
STALNI ČLANOVI:
Juan Brujo / Hongo / Pinche Peach / El Sangrón / Zangano / El Criminal / La Bruja Encabronada
POVREMENI ČLANOVI:
Asesino / Güero Sin Fe / Greñudo / El Embrujado / Podrido / Cristo de Pisto / El Angelito / El Sadistico / Jr. Hozicon / Pititis / El Cynico / Antonio “Toy” Hernández / Fantasma
ALBUMI:
1993. Matando Güeros
1995. Raza Odiada
2000. Brujerizmo
2016. Pocho Aztlan
2023. Esto Es Brujeria
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 17 eura u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) te Grif baru i samom Vintageu (Savska 160). Na dan koncerta, cijena im raste na 21 euro, a online ih je moguće kupiti posredstvom Dirty Old Shopa na linku.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE