Vraća se JeboTon fešta, najveća do sad. U subotu, 10. veljače 2024. godine JeboTon okupira Boogaloo – klub iz kojega su JeboTon fešte i krenule davne 2011. godine.

Na dva stagea nastupit će više od 10 izvođača, a u prvi val najavljenih imena su JeboTon ansambl, Balkalar, Peglica i Komandos te Ki Klop.

Posljednja fešta odvila se krajem 2021. u AKC Medika povodom 10 godina JeboTona, a okupila je brdo glazbenika koji su oduvijek bili njegovim dijelom. Dvije godine kasnije, sprema se najveća fešta do sad. Više od 10 sjajnih imena koji čine važan dio zagrebačke glazbene scene svirat će na ovom iščekivanom događaju i svojoj vjernoj publici prirediti večer za pamčenje.

JeboTon ansambl ulični je sastav i glazbeni fenomen koji već godinama uveseljava Zagrepčane svojim poznatim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Odsvirao je stotine uličnih, klupskih i festivalskih svirki, a svojom će svirkom zapaliti i publiku u Boogaloou.

Balkalar je zagrebački etno bend čiji zvuk čini spoj tradicionalne glazbe s cijelog Balkana. Irma, Pavle, Juraj i Ivan u svoju glazbu uklapaju eklektične ritmove Makedonije, Srbije, Hrvatske i Bosne, a reakcije oduševljenja prate svaki njihov nastup. Oduvijek su dio JeboTon ekipe, a žurka je uz Balkalar zagarantirana.

Peglica i Komandos vraćaju se s planeta Kefter na Zemlju za ovu posebnu priliku. Ovaj rokenrol bend svira od 2014. godine, a čine ga Feget Nebesky na gitari i vokalu, dr. Porno na klavijaturama i vokalu, prof. Cvilgad na gitari i vokalu, Vuljakomba na bass gitari i vokalu, te Rštr na bubnjevima. Na JeboTon fešti sviraju svoj interstelarni rokenrol.

Ki Klop je novi član JeboTona, mladi duo kojeg čine Luka Žigolić i Jakov Ramničer, a donosi mješavinu alternativne klupske glazbe i disko energije. Specifičan i po tome što svoje nastupe izvodi u obliku dramskog koncerta, Ki Klopov je glavni zadatak rasplesati ekipu na feštivalu.

Limitirane early bird ulaznice su dostupne po cijeni od 15 EUR. Fizičke early bird ulaznice bit će dostupne u Dirty Old Shopu, a nakon rasprodaje early bird ulaznica njihova cijena će iznositi 18 EUR.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE