Kuzma & Shaka Zulu, doktori puknuća vraćaju se u Boogaloo još jednom napraviti tulum / party / feštu za pamćenje! Datum za pribilježiti masnom bojicom je 24.11. (petak). Izuzetna je to prilika za ubaciti se u “budi mlad, budi lud” đir kakav već tridesetak godina propovijedaju ovi veseli Splićani.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuju 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su tri desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album “Prva liga”, momci su izdali albume “Lito ide mala” (1996.), “Idemo na more” (2003.) i “Di ćemo večeras” (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3”, “Budi mlad, budi lud” i “Ljeto”.

SATNICA:
20:00 Vrata
21:30 Kuzma & Shaka Zulu
23:00 DJ program

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio i na njihovim prodajnim mjestima. Na ulazu će koštati 18 eura.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE