Trebalo je samo tri dana da bi The Game rasprodao sve early bird ulaznice za nastup u Boogaloou koji će se održati u utorak, 19. prosinca. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 49 eura dostupne su odsad preko sustava Entrio, kao i hard copy primjerci u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i na njihovom webu. Na dan će, ako ih ostane, koštati 55 eura. Ovo je jedini Gameov koncert u u ovom dijelu Europe. Njemu će se na pozornici pridružiti Phat Phillie, jedan od pokretača kultnog Blackouta koji ove godine slavi 30 godina djelovanja.

„Jako sam sretan i čast mi je što mogu biti dio ove priče. The Game je zaista veliko ime, a tome najbolje
svjedoče brojne poruke prijatelja iz cijele ex-Yu koji su najavili svoj dolazak na koncert, kao i to da su
early bird ulaznice tako brzo rasprodane. Ovo je velika godina jer slavimo 50 godina postojanja hip-hopa,
a i ovih Blackoutovih 30 je vrlo brzo prošlo, pa idemo zakucati ovu 2023. spektaklom za kraj. Vidimo se
19. prosinca u Boogaloou“, izjavio je Filip Ivelja, poznatiji kao Phat Phillie.

Phat Phillie

The Game, pravim imenom Jayceon Terrell Taylor, rođen je 1979. u zloglasnom Comptonu. Legenda kaže da je ime dobio po filmu “The Game” (Michael Douglas/ Sean Penn) jer je njegova baka jako voljela ovaj film. Svoju hip-hop priču započinje izbacujući mixtapeove u suradnji s West Coast reperom JT the Bigga Figgom, u kasnoj 2003. postaje dio G-Unita, a nakon što je samostalno izdao album prvijenac „Untold Story“, zamijetio ga je Dr. Dre i potpisao za svoj Aftermath Records. Tamo je 2005. izdao legendarni album „The Documentary“ s kojeg dolaze Gameovi bangeri kao što su „Hate It or Love It“, „How We Do“, „Dreams“, „Westside Story“ i „Put You On The Game“. Taj album su producirali imena kao što su Dr. Dre, Kanye West i Timbaland, a kao gosti su se pojavili 50 Cent, Eminem, Nate Dogg i Faith Evans što je naravno dodatno popločalo njegov put za svjetsku slavu.

Godinu kasnije izlazi također vrlo popularni i dvostruko platinasti “Doctor’s Advocate”. Zbog sukoba s 50 Centom uskoro je napustio G-Unit i Aftermath. Nakon spomenuta tri albuma, nanizao ih je još osam, a s najaktualnijeg “Drillmatic – Heart Vs. Mind” iz prošle godine, moći ćemo čuti pokoju stvar u Boogaloou uz najveće hitove iz njegove vrlo bogate karijere. The Game se osim repanjem bavio i glumom pa se tako pojavio u šest filmova, brojnim dokumentarcima, čak i videoigricama kao što su GTA: San Andreas i NBA 2K22, a jedno vrijeme se i poluprofesionalno bavio košarkom.

Sve u svemu, puno je razloga zašto se nastup u Boogaloou jednog od najznačajnijih repera današnjice
naprosto ne smije propustiti!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE