INmusic festival, koji je preskočio svoje ovogodišnje izdanje, vraća se na Jarun od 24. do 26. lipnja iduće godine.

Kako se topi vrijeme do kraja godine, došlo je vrijeme za proglas prvih izvođača koji će uveličati 16. izdanje najvećeg domaćeg festivala, a to je The National, u suradnji s Žednim uhom.

The National je američki indie rock bend osnovan 1999. godine u Cincinnatiju, Ohio. Bend je poznat po emotivnim tekstovima i jedinstvenom zvuku koji miješa elemente alternativnog rocka, post-punka i američke folk glazbe. Članovi benda uključuju vokalista Matta Berningera, braću Aarona i Brycea Dessnera koji sviraju gitare i klavijature, te braću Scotta i Bryana Devendorfa na basu i bubnjevima.

The National je stekao široko priznanje s albumima kao što su “Boxer” (2007) i “High Violet” (2010), a njihova glazba često se koristi u filmovima i televizijskim serijama. Njihov album “Sleep Well Beast” iz 2017. godine osvojio je Grammyja za najbolji alternativni glazbeni album.

The National se vraća u Hrvatsku nakon šest godina kao dio šesnaestog izdanja INmusic festivala. Ulaznice za festival dostupne su putem službene web trgovine INmusic festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE