Ono što smo nedavno najavljivali na portalu, sada je i službeno. Goblini po prvi puta u povijesti stižu u Osijek!

Bend iz Šapca tako će održati svoj premijerni osječki nastup u klubu Epic 08.prosinca. Nastali 1992. godine u Šapcu, još od prvog albuma savršeno su oslikavali život turbulentnih devedesetih. Upravo tom razdoblju odaju zahvalnost za kreativni rad zbog tadašnje ekonomske situacije koja ih je naprosto tjerala na bunt, toliko nasušan u formi punk rocka.

Na osječkom nastupu predstavit će presjek karijere uz neizostavne hitove “Cipjonka”, “eLeSDi se vraća kući”, “Anja volim te”, “U magnovenju”, “Voz”,“Luna”,“Ima Nas” i brojne druge. Igranje po vlastitim pravilima te jaka povezanost i iskreno razumijevanje unutar benda uvelike su doprinijeli njihovoj održivosti na sceni.

Prije Goblina nastupit će, također po prvi puta u Osijeku, sastav Majkan (punk/rock – Apatin), punk rock trojac osnovan 2019. koji na kontu ima 2 studijska albuma i popriličan broj nastupa.

Uz njih lokalnu podršku pružit će Igla i Ziherice (punk/rock – Osijek).

Ulaznice u pretprodaji (15€) je moguće nabaviti od danas u Barcelona pubu (offline) ili preko Core Event platfome (online). Na ulazu će biti potrebno izdvojiti 18€. Organizatori koncerta su Orgasmatron Schedule i Kreativna agencija Adverta.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE