Australski umjetnik Dub FX konačno na solo koncertu u Hrvatskoj! U petak, 22. rujna, Močvara će se transformirati u mjesto za uživanje u posebnom “vibeu” DUB FX-a.

Dub FX, australski glazbenik, ulični umjetnik i društveni aktivist nastupit će u Hrvatskoj u sklopu svoje 15. europske turneje. Ovim nastupom, kao i na ostatku turneje, Dub FX,  promovira svoj iznimno iščekivani nadolazeći album “Infinite Reflection”. Ovaj Australac, pravim imenom Benjamin Stanford, dobro je poznat domaćoj publici, u Hrvatsku se vraćao nekoliko puta gostujući na kultnim festivalima, a sada će prvi put nastupiti u Zagrebu i to na samostalnom koncertu. A da je to sasvim nova dimenzija nastupa, naglasio je i sam umjetnik.

“Festivali su opaki, ali kratki… u klubovima mogu produljiti setlistu i stvarno povesti ljude na putovanje! Jedva čekam”, kazao je Dub FX.

Svoju solo turneju Dub FX započinje u regiji, a obožavateljima u Europi je obećao magično iskustvo. Zahvaljujući svom unikatnim miksanjem live loopova, beatboxom i vrhunskom produkcijom Dub FX je izgradio reputaciju diljem svijeta. U svojim osebujnim i snažnim stihovima ovaj umjetnik promovira pozitivnost, jedinstvo i socijalnu svjesnost. Njegov nadolazeći album, “Infinite Reflection”, pravo je slavlje zvukova koji pune dušu, beatova od kojih se klima glava preko kojih odzvanjaju pozitivne i osviještene poruke. Izlazak albuma najavljen je za kolovoz 2023.

U sklopu europske turneje po nekim od kultnih klubova diljem Europe, Dub FX dolazi u zagrebačku Močvaru, a publici je obećao cjelovečernji nastup prepun energije i koji je publiku odvesti u drugu dimenziju. Jedinstvena je ovo prilika da domaća publika iskusi Infinite Reflection turneju umjetnika Dub FX-a.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20,00 € dostupne su u sustavu Entrio.

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE