Pripremite se za vruću večer potpuno posvećenoj energiji, riffovima i beskompromisnom metal zvuku jer jedan od najuzbudljivijih metal bendova Hrvatske – Muscle Tribe of Danger and Excellence (MTDE), stiže natrag na scenu. Ne moramo razmišljati gdje smo 12. listopada jer je jedina opcija biti ispred pozornice Vintage Industrial Bara.

MTDE je ime koje odzvanja na metal sceni, pružajući nezaboravne koncertne trenutke koje ćete pamtiti. Nakon pauze od cca. dvije godine, bend se vraća s još većom strašću i novim materijalom koji su već započeli otkrivati na prethodnim koncertima.

Vintage Industrial Bar će biti epicentar ovog veselja gdje ćemo imati priliku doživjeti svu autentičnost MTDE-a. Ne propustite priliku biti dio povratka ovog legendarnog benda na scenu te se pridružite nama na večeri kojoj se nadamo dugo vremena. O ulaznicama uskoro više informacija na službenom eventu!

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE