U zagrebačkoj Tvornici kulture, u četvrtak 21. rujna očekuje nas glazbeni vremeplov, spektakl u formi susreta Elvisa Presleyja i ABBE, u izvedbi sastava Grossi & the Dreamers.

I nakon 50 godina postojanja ABBA-e, njihove pjesme pjevaju se i interpretiraju sa istim žarom kao i u vrijeme njihove najveće slave. Jedan od rijetkih bendova koji je ostavio veliki trag na glazbenu scenu te se nalazi na playlistama najstarijih generacija do onih najmlađih, a neke od pjesama koje se izdvajaju i danas su: „Gimme! Gimme! Gimme!“, „Dancing Queen“, „Waterloo“, „Mamma Mia“ , „Money, Money, Money“, „Voulez-Vous“
King of Rock ‘n’ Roll, Elvis Presley! Možda nije izumio rock & roll, ali neupitno je prva i najveća rock & roll zvijezda na svjetskoj razini iako je nastupao u samo 3 grada izvan SAD-a. Prodavanost njegovih ploča je bilijunska te i dalje drži rekord za Most Top 40 hits s ukupno 114 . Neke od njegovih pjesama koje se intenzivno slušaju danas su „Suspicious Minds“, „That’s all Right“, „Burning Love“, „Words“ ….
Grossi & The Dreamers spajaju Europu i Ameriku i pružaju vam jedinstveni doživljaj.
Sve informacije o ovom događaju pronađite klikom OVDJE za službeni event, a cijena ulaznica kreću se od 12 do 16 eura na servisu Entrio.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE