Porinima nagrađivani J.R. August dolazi u pratnji benda i zbora na veliki samostalni koncert u Rijeku i to u Pogon kulture u subotu 28. listopada.

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada, J.R. August, na riječkom će koncertu nastupiti u punom sastavu i pokazati zašto je izvanserijski autor svjetskog kalibra. U Pogon kulture dolazi ovjenčan još jednim Porinom, onim u kategoriji za Najbolji album alternativne glazbe za album “Still Waters”.

Nakon samostalnih izdanja, već je 2012. godine uvršten na web stranicu benda Coldplay kao mlada glazbena nada. Naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, doslovce je oborio s nogu domaću i  regionalnu publiku i medije s maestralnim radom “Dangerous Waters”. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a album prvijenac se našao i na listama najprodavanijih izdanja, bio je nominiran za Impalu, europsku nagradu za indie album 2020. godine, te osvojio “Rock & Off” nagrade za Album godine, Veliki prasak godine i izvođača godine. Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača. Nakon trostruke nominacije za Rock&Off nagradu i najnoviji Porin za novi album “Still Waters” još je jedno priznanje ovom posebnom talentu.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 28. kolovoza, od 10:00 u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr, te svim prodajnim mjestima Eventima i Entria. Early bird cijena ulaznice je 12 eura do 30. rujna. Dan nakon, 1. listopada, za ulaznicu će trebati izdvojiti 14 eura, a na dan koncerta cijena će biti 16 eura.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE