U godini u kojoj obilježavaju dva desetljeća rada Dubioza Kolektiv stiže na jednu od najimpresivnijih pozornica našeg podneblja.

Velebnu pulsku Arenu Dubioza Kolektiv je dosad rasprodala dva puta, a treći će uslijediti u nedjelju, 13. kolovoza u sklopu Adria Summer Festa. U susret koncertu Dubioza je snimila prigodni video uz pomoć glazbenika Duška Kuliša čiji nastup u Puli je nedavno zabranjen.

Prvo 2015., pa 2019., a sad i 2023. Dubioza Kolektiv ciklički, svaka četiri ljeta kreće u pohod na Arenu. Kako trenutno stoje stvari, u obljetničkoj godini bit će to jedina prilika da ih se uživo vidi u Hrvatskoj i jedna od rijetkih uopće u regiji jer će grupa većinu koncertnih datuma posvetiti festivalima u zapadnoj Europi, pa čak i Sjevernoj Americi, točnije Meksiku. Osim proslave 20 godina nastup u Puli bit će koncertno predstavljanje aktualnog studijskog albuma „Agrikultura“, ali i vožnja kroz dva desetljeća mlad, izuzetan repertoar koji uključuje velik hitove kao što su „Kažu“, „Himna generacije“, „Kokuz“, „No Escape (From Balkans)“, „Volio BiH“, „U.S.A.“, „Firma Illegal“, „Walter“, „Brijuni“, „Rijaliti“ i mnoge druge.

Kroz godine Dubioza Kolektiv postala je najveći bend na Balkanu, s rasprodanim koncertima u ogromnim dvoranama i arenama u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Puli, Rijeci, Splitu, Sarajevu, Sofiji… Osim u regiji grupa iza sebe ima rasprodane koncerte u SAD-u, Kanadi i diljem Europe (London, Amsterdam, Berlin, Dublin, Budimpešta, Oslo, Prag, Beč, Madrid…), kao i impresivne nastupe na veliki festivalima kao što su Glastonbury, Roskilde, Lollapalooza, Sziget, Boomtown Fair, Lowlands ili Das Fest. Drže rekord posjećenosti Špancirfesta i Exitove Fusion pozornice, svirali su ispred pola milijuna ljudi na Pol’and’Rock Festivalu, gdje su dobili nagradu Złoty Bączek za najbolju međunarodnu izvedbu glasovanjem publike. Turiraju i nastavit će neumorno turirati svirajući više od 100 koncerata godišnje!

Ulaznice za Arenu u prodaji po cijenama od 20 eura (trava), 25 eura (parter), 30 eura (tribine) i 60 eura (VIP). Kupiti se mogu u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE