Line-up jednodnevnog Edge festivala, koji će se premijerno održati najesen, predvode pocket palma, Prazna lepinja i Fran Vasilić.

Ove jeseni u zagrebačku Tvornicu kulture stiže prvo izdanje Edge Festivala, glazbenog
događanja koje će na jednom mjestu okupiti novu generaciju regionalnih imena indie-pop i rock scene. Line-up predvode pocket palma, Prazna lepinja i Fran Vasilić, a u svom premijernom izdanju, festival će se održati u jednodnevnom obliku, 6. listopada. Early-bird ulaznice su dostupne u prodaji.

Na prvom izdanju Edge Festivala nastupit će ukupno sedam izvođača; uz već spomenuti indie-synth-trio pocket palma, alt-punk-rockere Prazna lepinja i indie-pop senzaciju Frana Vasilića, na pozornicu Tvornice će stati i energičan rock-duo Djeca!, pop-punk dvojac Luzeri te sve zamjećeniji regionalni izvođači nove generacije – beogradski indie-synth pop trio dram i mladi autor i glazbenik Luka Rajić.

Early bird ulaznice dostupne su u online pretprodaji putem platforme Core Event, po cijeni od 9 eura do 6. kolovoza. Nakon toga, cijena ulaznice će biti 12 eura te 15 eura na dan događanja. Edge Festival novo je glazbeno događanje u životopisu izdavačke kuće i booking agencije yem, kojim nastavljaju svoju seriju zamijećenih koncertnih i festivalskih događanja u raznovrsnim domenama glazbenih žanrova – od trapa do indie i alternativne scene.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE