Nakon što su prošli put doslovce omađijali krcatu Močvaru, nije bilo izbora: Villagersi se moraju vratiti u Zagreb! Datum za novog druženja s Grcima je 11.10., a lokacija Močvara.

Ovaj bend jedan je od najznačajnijih izdanaka vrlo plodne i talentom nakrcane grčke alternativne scene s kojom se zagrebačka publika u zadnjih 6,7 godina jako dobro upoznala. Villagersi su zaista unikatan bendu koji heavy psihodelični rock zvuk utkan duboko u grčkoj tradiciji (povijesna pokrajina Epir) upotpunjuje s narodnim instrumentima kao što su gajde i kaval. Nastali su 2007. u Ioannini, a do sada su izdali dva albuma: Zvara (2014.) i već spomenuti Aqe of Aquarius (2019).
Potonji je pobrao sjajne kritike, kako kod kod struke, tako i kod publike. Ovi mistični Grci naprosto imaju ono nešto što iz dana u dan privlači sve više i više ljudi., a to će se sigurno osjetiti i na ovom koncertu. Članovi benda su Alex (Alex Karametis) – gitara, vokal , Akis (Akis Zois) – bas, Aris (Aris Giannopoulos) – bubanj Konstatinis (Konstantis Pistiolis) – klarinet, kaval, back vokal, Kostas (Konstantionos Lazos) – gajde.

Early bird ulaznice po cijeni od 14 eura bit će dostupne uskoro u Dirty Old Shopu, a nakon toga pretprodajna cijena bit će im 17 eura. Na dan će ako ih ostane koštati 20 eura.

 

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE