Posjetite drugo izdanje Roots Revival Reggae festivala koji će se održati 4. i 5. kolovoza na tvrđavi Forte Mare u Herceg Novom u Crnoj Gori.

Festival Roots Revival Reggae ima dvije pozornice; pozornica Žalo smještena na plaži Škver započinje u 16 sati s nastupima DJ-eva iz regije i cijelog svijeta. Uživajte u kulinarskim delicijama gastro tima, koji predstavlja egzotičnu karipsku i međunarodnu kuhinju. Ulaz na pozornicu Žalo je besplatan.

Glavna pozornica, smještena unutar povijesne tvrđave Forte Mare počinje u 20 sati i nudi edukativni program o reggae glazbi s profesorom Sir Jamesom iz Francuske. A oba dana će obilježiti fascinantni nastupi međunarodnih i regionalnih reggae bendova i zvijezda. U Crnu Goru s Jamajke dolazi zvijezda u usponu Micah Shemaiah s pratećim sastavom Dreadites, te Marcus Gad iz Nove Kaledonije koji personificira obnovu meditativnog roots reggaea.

Popis izvođača:

  1. kolovoza:
    Micah Shemaiah & Dreadites (Jamajka)
    Hornsman Coyote (Srbija)
    Killo Killo Banda (Srbija)
    Sir James (Francuska)
    Dadaman (Crna Gora)
    Ital Vision (Srbija)
    Mizizi (Srbija)
  2. kolovoza:
    Marcus Gad & Tribe (Francuska)
    Brain Holidays (Hrvatska)
    White Squall Sound System (Srbija)
    Sir James (Francuska)
    DJ Mono (Crna Gora)
    Selektor Deda (Crna Gora)

Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima Gigstix Crna Gora, u trgovinama Tabacco S i na blagajnama JUK Herceg Festa (Dvorana Park i tvrđava Forte Mare).

Za više informacija posjetite:
www.rootsrevival.me
www.facebook.com/rootsrevivalofficial
www.instagram.com/roots_revival_reggae_festival

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE