Osječki hip-hop duo Krankšvester u četvrtak, 25. svibnja na ovoj istoj pozornici svira B-stranu. Nakon što su Podočnjaci i Dino Blunt otvorili novi koncertni serijal yema u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, ovog tjedna stiže još jedan intiman koncert za najjače fanove.

“Veselimo se ovom tipu nastupa, posebno jer izvodimo pjesme koje ne izvodimo nikad“ poručuju 3ki Still i Sett, a jedinstvenost ovog nastupa u Vintage Industrial Baru leži upravo u pjesmama koje će momci izvesti uživo. “To nam je izazov, popamtit tekstove koje nismo izvodili više od 10 godina. Jedva čekamo, bit će show”, zaključuju.

Aktivno djeluju već 14 godina, a 2022. okrunili su album „Krankšvester V“ s nagradom Porin, u kategoriji Najboljeg hip-hop albuma. Nakon tradicionalnog Švesterova i rasprodane Tvornice kulture sredinom veljače, momci u ovoj godini nastavljaju s koncertnim nastupima; tako su prošlog vikenda oduševili publiku Tesla Main Stage na umaškom Sea Staru, a uskoro im slijedi i festivalski nastup na Zagreb Beer Festu. No prije toga, postaja im je zagrebački Vintage Industrial Bar, gdje će 25. svibnja prirediti nestandardni koncert za najveće fanove.

Ulaznice su dostupne u prodaji online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Organizator koncerta je yem, koji ovim novim serijalom svojih koncertnih četvrtaka u Vintageu pred publiku dovodi zvučna imena iz hip- hop/trap žanrova u intimnijem okruženju.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE