Jedinstveni Brkovi predstavljaju novi album 14. travnja u Rijeci i 15. travnja u Zagrebu. Pogon kulture i Tvornica kulture će prvi čuti novi materijal benda uživo.

Punk flok wellness senzacija “Brkovi” nakon dugo vremena najavljuju novi album i turneju koja će ga pratiti. Bend nam je otkrio kako ćemo novi album “Krvava novčanica” moći slušati uskoro (10. ožujka) na uobičajenim platformama, a zatim kreće turneja. Turneja “NEMA FUSHA 2023 TOUR” kreće u petak, 14. travnja u Riječkom Pogonu kulture. Odmah sljedeći dan, dečki su na domaćem terenu u Tvornici kulture u Zagrebu.

Bit će ovo osmo studijsko izdanje benda nakon albuma “Brkovi su da se vole” iz 2020. godine. Prošlo je dosta od izbacivanja zadnjeg albuma, no ipak su nas Brkovi počastili s dva singla – mada možda znate samo jedan. Prvi singl, “Tata ti je zao”, čini se da je zaobišao dosta velik dio publike, što potvrđuju i streamovi/pregledi pjesme. S druge strane, “Više ni pankeri ne slušaju punk” je postigla ogroman uspjeh kod kako starijih tako i novijih fanova benda. Bilo ju je izvrsno čuti na otvorenju set-liste njihovog zadnjeg koncerta u Hali, a reakcija publike je samo potvrdila da će singl postati klasik.

Bend je zasada najavio ova dva koncerta, no datumi i zemlje nadolazećih koncerata su objavljene na njihovoj Facebook stranici. Tako znamo da će od 19. svibnja do kraja kolovoza bend održati (zasad) 15 koncerata u Hrvatskoj, Srbiji i BiH.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture 15. travnja u prodaji su po cijeni od 14 € do 7. ožujka. Od 8. ožujka do 14. travnja za ulaz će trebati odvojiti 16 €, a na dan koncerta 19 Eur. Ulaznice za koncert u Pogonu kulture 14. travnja u prodaji su po cijeni od 13 € do 7. ožujka. Od 8. ožujka do 13. travnja za ulaz će trebati odvojiti 15 €, a na dan koncerta 18 €. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE