Nizozemsko-novozelandska live senzacija MY BABY po četvrti se put vraća pod reflektore Tvornice kulture. Omiljena trojka koju čine Cato van Dijck, Joost van Dijck i Daniel Johnston u sklopu turneje kojom promoviraju svoj peti studijski album “sake sake sake” u subotu, 29. travnja 2023. godine dolaze u Zagreb.

Bend MY BABY na sceni je debitirao 2013. godine albumom “Loves Voodoo!“, a svoj su psihodelični plesni zvuk s elementima bluesa, voodooa, gospela, EDM-a i trancea nastavili razvijati kroz albume “Shamanid” i EP “Remedy” objavljene 2015. godine, “Prehistoric Rhytm” iz 2017., “MOUNAIKIBy The Bright Of Night” iz 2018. te “LIVE!” iz 2019. godine. Iako je materijal za peti album “sake sake sake” objavljen u svibnju 2022. godine nastao ranije, bend navodi kako su ga u jeku pandemije i novih okolnosti preoblikovali, zbog čega je dobio potpuno novi, mračniji ton.
Ulaznice pronađite u pretprodaji po cijeni od 13 eura u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 16 eura.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE