Grupa Buč Kesidi je jučer, tijekom prvog dana prodaje ulaznica, rasprodala više od pola kapaciteta stadiona Šalata! Na omiljeni zagrebački stadion pančevački indie rock duo stiže 27. svibnja.

Daleko najjači rezultat koji je jedan novi regionalni bend postigao u posljednjih godina, unutar bilo kojeg žanra, potvrdio je ogromnu popularnost koju Buč Kesidi uživaju u Hrvatskoj. Grupa je za svoju seriju svirki u Zagrebu u jesen 2021. prodala 2500 ulaznica, a sad je tu brojku gotovo dostigla u jednom danu! Sudeći po dinamici za očekivati je da će koncert na Šalati biti potpuno rasprodan uskoro, više od 4 mjeseca prije održavanja.

Zagrebački koncert dio je serije velikih regionalnih koncerata u sklopu kojih će bend nastupiti 20. svibnja u novosadskom Spensu te 3. lipnja na beogradskom Tašmajdanu.

Preostale ulaznice mogu se kupiti u pretprodaji po 14 eura, a ta cijena će vrijediti do 12. ožujka. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava, online na Eventim.hr kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE