Objavljena su prva imena koja će nastupiti na Bear Stone Festivalu 2023, a koji će se održati uz magičnu Mrežnicu (Donje Primišlje, Slunj) 7. i 8. srpnja 2023.

S nestrpljenjem iščekujemo još jedno izdanje Bear Stone Festivala koji se u svom ‘nultom’ obliku pokazao kao pun pogodak, te donio jedan novi koncept prepoznat od domaće i međunarodne publike kao i bendova. Simbioza rock glazbe u svim svojim (pod)oblicima i netaknute prirode nikada nije bila ljepša.

Prvi headliner su svojevsna UK institucija svjetskog glasa već 25+ godina, legendarni Stoner Rock / Blues Metal sastav Orange Goblin. U stopu ih prate domaći psihodelični rock mađioničari Seven That Spells kojima će ovo biti prvo živo ukazanje nakon gotovo četiri godine.

Austrijski Mother’s Cake su perjanica tamošnje scene ali i bend koji neumorno širi svoj alternativni Space Rock gospel po europskim pozornicama već niz godina. Iz Mađarske nam dolaze Woodstock Barbie, predvođeni karizmatičnom vokalisticom Alexandrom Pádár i arsenalom materijala koji garantira ludu zabavu. Nova sjajna imena, njih još osam, bit će objavljena uskoro! Ovo je plakat s trenutno objavljenim izvođačima:

U prodaju su puštene festivalske early bear ulaznice, do 24. prosinca, a cijena im je 49 eura.

Detalje o festivalu možete ažurno pratiti na službenom FB događaju.

Kako je prošlo premijerno izdanje, pogledajte u video-okviru:

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE