Nakon dugih 16 godina, u Sloveniji se očekuje koncertni spektakl velikana Iron Maidena, prvi u nizu koncerata na njihovoj novoj turneji “Future Past Tour”!

Iron Maiden započinje svoju novu koncertnu turneju u Areni Stožice, 28. svibnja 2023., a u Ljubljani ćemo ih moći vidjeti prvi put nakon 16 godina. Na ovom velikom spektaklu moći će se uživo premijerno čuti pjesme s njihovog posljednjeg studijskog albuma “Senjutsu”, uz fokus na pjesme s kultnog albuma “Somewhere In Time” iz 1986. kao i druge velike hitove Iron Maidena. Stoga će ovaj koncertni spektakl biti prava poslastica za sve obožavatelje benda te vam savjetujemo da požurite po svoje ulaznice.

Osnivač Iron Maidena, basist Steve Harris, tom je prigodom rekao: “Nakon izdavanja našeg posljednjeg albuma, “Senjutsu”, malo smo ažurirali trenutnu turneju “Legacy of the Beast Tour” otvarajući nastupe s prve tri pjesme s albuma, uz scenografiju “Japanska palača”. Budući da to nema smisla ponavljati za turneju albuma “Senjutsu”, razmišljali smo o drugim opcijama i odlučili oživjeti turneju “Somewhere In Time” budući da nije bila uključena u razne povijesne retrospektivne turneje koje smo imali u prošlosti. One su se temeljile na našim koncertnim videozapisima iz 80-ih jer nažalost nismo snimili tu turneju (okrivite menadžera!!). Tijekom godina primili smo mnogo zahtjeva od obožavatelja za mnoge pjesme s ovog albuma, pa ćemo ih sada is svirati i naravno još neke za koje znamo da će vam se svidjeti! Također veliko nam je zadovoljstvo što ćemo napokon moći odsvirati neke od epskih pjesama s albuma “Senjutsu” što smo jako dugo čekali! 2023. će biti uzbudljiva godina i jako se veselimo ponovnom susretu s publikom u Sloveniji, gdje smo posljednji put svirali 2007. na ljetnoj turneji A Matter Of The Beast.”

Menadžer Rod Smallwood dodao je: “Mislimo da je ova kombinacija dva albuma vrlo uzbudljiva. Znamo da fanovi žele čuti epske pjesme s albuma “Senjutsu” uživo po prvi put i mislimo da ih udružimo s kultnim albumom poput “Somewhere In Time” će napraviti još jednu zaista posebnu turneju za stare i nove obožavatelje! Naravno, za turneju novog albuma po Europi, uvelike ćemo se vratiti relativnoj intimnosti arena i znamo da će obožavatelji biti jako sretni zbog toga.”

Iron Maiden je nedavno završio svoju spektakularnu svjetsku turneju “Legacy Of The Beast”, koju je na dvije godine prekinuo Covid. Turneja je započela u Tallinu u Estoniji u svibnju 2018., na prvom od 139 koncerata u 33 zemlje. Do finalnog nastupa u Tampi na Floridi 27. listopada 2022., bend je svirao pred više od tri milijuna fanova na ovoj svjetskoj turneji.

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 10. studenog 2022. od 10:00 sati na www.eventim.hr te na svim prodajnim i ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Prije toga bit će dostupna i posebna pretprodaja za sve registrirane fanove benda na web stranici Iron Maidena od utorka, 8. studenog 2022. od 10:00 sati.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE