Jedna od najpoznatijih domaćih kantautorica, Irena Žilić uskoro će stati pred publiku u Tvornici kulture! Ovaj četvrtak, 13. listopada* uživamo u nastupu Irene u Velikom pogonu Tvornice kulture nakon pet godina.

*UPDATE: Zbog korone u bendu, koncert je pomaknut na 20. listopada u istom prostoru!

Prije pet godina, svojim nastupom promovirala je drugi studijski album “Haze“, a od tada smo počašćeni i EP-om “Small Hours“. Iako nešto drugačijeg zvuka, Small Hours je ispunio očekivanja kako u studijskoj tako i u live verziji.
Irena je dio svoje publike osvojila nastupima s poznatim britanskim bendom “Morcheeba” na njhovoj europskoj turneji. A koliko ekipa iz Morcheebe cijeni Irenu i njen rad, pokazali su time što su obradili njenu pjesmu “The Moon” na njihovom albumu “Blackest Blue” te za istu snimili video spot.
Pred zagrebačku publiku stiže s presjekom dosadašnjih izdanja te zaokružuje deset godina stvaranja. Za uvod u ovu večer zadužen je Matija Habijanec, poznatiji kao The Marshmallow Notebooks. Notebooks iza sebe broji čak trinaest albuma koje je sam napisao, producirao i objavio.
Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete nabaviti online, ili u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku. Ukoliko ih ostane, ulaznice ćete moći kupiti i na ulazu po cijeni od 80kn.
Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE