Jedan od najznačajnijih kantautora nove generacije, sjajni J.R. August 29. rujna vraća se u klub u kojem je započeo svoju koncertnu karijeru, Vintage Industrial!

Višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada na velikom koncertu u Vintageu nastupit će u punom sastavu, sa svojim bendom i zborom.
Novim pjesmama “Dealing With The Pain” i “I Forgive Her” inspiriranim vremenom u kojem živimo, J.R. August će uz već dobro znani materijal s albuma “Dangerous Waters” promovirati i svoj novi studijski album “Still Waters”.
Naš istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije s maestralnim radom “Dangerous Waters”. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a album se našao i na listama najprodavanijih izdanja. Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, najbolji koncertni album, najbolji video broj te novog izvođača 2020. i 2021. godine, a koncert u Vintageu bit će prilika da pokaže zašto ga zovu vanserijskim autorom i izvođačem svjetskog kalibra.
Za karte je potrebno izdvojiti 80kn dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, koštati 100kn. Svoje ulaznice možete nabaviti u Dirty Old Shopu ili na Grif/Vintage šanku, kad ste već tamo.
Share.

About Author

Psiholog i Scrum master po struci, zaljubljenik u glazbu po prirodi. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE