Sharon Kovacs, karizmatična soul kantautorica koja je Europu i ostatak svijeta osvojila svojim nenametljivim talentom, 25. rujna gostuje u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Taj je koncert ujedno i prvi koncert četvrte sezone serijala Musicology Sessions 2022/23 godine. Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Musicology Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike.

Ova Nizozemka s berlinskom adresom i glazbom koja svira u svakom kutku planete, Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i zarezati dušu i srce svih posjetitelja. Nahraniti će svojim glasom i tekstovima, na jedan dan utopiti će nas vrtuljak emocija, izvrstan ritam a i razveseliti nas svojom dječačkom razigranošću.

Osim dva albuma, Kovacs će nas zasigurno upoznati i s live izvedbama singlova s trećeg nadolazećeg albuma “Child of Sin” čiji izlazak očekujemo početkom 2023. godine.

Za ulaznice je u pretprodaji potrebno izdvojiti 180kn, a mogu se kupiti putem sustava Entrio.

 

Share.

About Author

Psiholog i Scrum master po struci, zaljubljenik u glazbu po prirodi. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE