Sljedeću subotu imamo priliku uživati u dobro nam poznatim numerama Metallice u pratnji orkestra u klubu Boogaloo. Za prvo će se pobrinuti Metallica tribute band “Black”, dok će se za posebnost ovog koncerta pobrinuti orkestar “Muzikon”.

Koncert koji se trebao održati ranije ove godine, zbog logističkih komplikacija odgođen je za vikend pred nama. U petak, 9. rujna u 21 sat na veliku Boogaloo pozornicu izlazi orkestar “Muzikon”, a zatim i bend “BLACK” koji će svirati ispred stagea, okružen publikom. Najveći europski Metallica Tribute band – BLACK, u suradnji sa simfonijskim orkestrom “Muzikon”, izvest će bezvremenske hitove legendarne grupe Metallica. Uigran bend koji vrlo vjerno prenosi energiju i glazbu svojih uzora te orkestar kojeg je zagrebačka publika već upoznala u Lisinskom, uz očaravajuće vizuale jamci su spektakla i jedinstvenog doživljaja za sve posjetitelje.
Trenutna cijena ulaznica je 160 kuna, a na dan će (ako ih ostane) koštati 180 kuna.
Svatko tko je u nekom trenutku imao dužu kosu i odjenuo crniju kombinaciju susreo se s pitanjem: “Jesi li ti Metallica”. Činjenica da se jedan bend izjednači s cijelim žanrom i to ne samo zbog sličnosti u imenu, govori najbolje o njegovoj veličini. Metallica je jedan od najvažnijih bendova svih vremena i nedvojbeno bend koji je odgojio i utjecao na više generacija, a zagrebačka publika se još itekako sjeća legendarnog koncerta na Hipodromu iz 2010.
Koncert u Boogaloo bit će po uzoru na koncert 1999. godine, kada je Metallica izvela i snimila svoj prvi S&M u pratnji San Francisco Symphonic orkestra. Ideja o ovakvom koncertu došla je od tragično preminulog basista Cliffa Burtona, a zanimljivo je da je ovo bio posljednji nastup basista Jasona Newsteda s bendom. Metallica je 20 godina kasnije snimila i S&M2.
VAŽNA OBAVIJEST! Koncert je nažalost otkazan. Prenosimo izjavu organizatora:
Nažalost zbog bolesti izvođača i nemogućnosti nastupanja primorani smo otkazati ovaj koncert i omogućiti povrat novca svima koji su ulaznice već kupili. Naše zajedničke velike isprika svima kojima je ovo na bilo koji način poremetilo planove. POVRAT ULAZNICA:
ENTRIO: Povrat novca za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene bankovnom transakcijom preko www.entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je zatražiti isključivo putem https://www.entrio.hr/refund web forme.
DIRTY OLD SHOP: Ulaznice se mogu vratiti na prodajnom mjestu uz povrat novca od sutra, 7. rujna, pa do 15. listopada. Za povrat novca za ulaznice kupljene preko DOS-ovog webshopa pošaljite zahtjev za povratom na shop@dirtyoldempire.com.
Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE