Konačno nakon dvije godine odgode, Los Angeles Agency nam za kraj ljeta u subotu 10.09. priprema domaći open air spektakl Pips Chips & Videoclips na zagrebačkoj Šalati.

Pipsi pažljivo biraju kad se svira, a posljednji koncert ovakvog tipa, održan je 2014. u rasprodanoj Maloj dvorani Doma sportova pred skoro 4.000 ljudi koji i dan danas drži posebno mjesto u biografiji benda.

Pipsi su odgojili brojne generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika za doživjeti najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su bezvremenski hitovi poput “Gume na kotačima”, “Plači”, “Malena”“Htio bi da me voliš”, “2×2”, “Dođi Vilo”, “Pjevač Beatlesa i Stonesa” ili “Poštar Lakog Sna”.

Do sada je prodano 70% kapaciteta, a preostale ulaznice po aktualnih 100 kn mogu kupiti do srijede, 31. kolovoza. Od četvrtka, 1. rujna cijena im se penje na 120 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 140 kn. U ponudi su i VIP ulaznice po 190 kn čija cijena će do koncerta ostati nepromijenjena.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) te sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE