Novi singl i video riječkog Kraja Programa pušten je u svijet! Nakon singlova ”Oči u oči’ ‘Kule od karata’, bend iz grada koji teče predstavlja ‘Srce na dlanu’, pjesmu koja, kažu, donosi novi zvuk benda.

”Jako smo uzbuđeni oko činjenice da naš novi singl ‘Srce na dlanu’ napokon možemo ”pustiti u svijet”! Ova pjesma predstavlja novi zvuk benda te se pokazala kao jedan od zabavnijih izazova u procesu stvaranja dok nije poprimila finalnu formu.” – poručili su iz Kraja Programa.

Glazbu, tekst i aranžman pjesme potpisuju članovi benda Đina Škulić, Igor Klanfar i Dino Ivelja, a snimao je i producirao bubnjar benda Igor Klanfar. Za miks i mastering zadužen je bio Josip Pilipić (Silversound Studio), dok je vizualni identitet pjesmi dao gitarist Luka Filipan, koji ujedno potpisuje snimanje i montažu, dok scenarij spota potpisuje bend. Glavne aktere priče uprizorile su Nea Ristić i Marina Koprivnikar.

”Iako je ova tema svojevrsni klišej, smatramo da je uvijek aktualna i bitna, a pjesma nama osobno ima taj uzdižući efekt te se nadamo da će zajedno sa spotom taj dojam prenjeti publici. Odlučili smo snimiti spot kako bi još malo proširili priču te vizualno direktno prikazali tematiku pjesme koja govori o borbi za svoje snove i ciljeve do kojih je put često mukotrpan. Poanta je pronaći inspiraciju u malim stvarima, prepreke i neuspjeh iskoristiti kao pouke i ne odustati. ‘Srce na dlanu’ slušajte na svim streaming servisima!” – poručili su iz benda.

Svojim energičnim i dinamičnim nastupima već dugo šire dobre vibracije po brojnim festivalima i klupskim prostorima unutar i van granice Hrvatske pa su tako pozornicu dijelili s Dubiozom Kolektiv, S.A.R.S.-om, Psihomodo Popom, Majkama. Kraj programa na sceni je već gotovo 10 godina, vrlo brzo nakon osnutka benda objavljuju debitantski album „Kraj Programa“, a taj je period obilježen i osvojenim drugim mjestom na regionalnom festivalu „Jelen Demofest“ u konkurenciji od 400 prijavljenih bendova iz cijele regije. Od osvojene nagrade bend snima i spot za svoj prvi singl „Prekid Programa“, a između dva albuma, izdaju EP, pod nazivom „KP/EP“ koji je ujedno i uvertira u drugi album naziva „Ovdje pripadam“.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE