Močvaru idućeg utorka, 14. lipnja, očekuje avangardna death/jazz poslastica – stižu Imperial Triumphant i Nero Di Marte!

Nakon koncerta na Uskrs 2019. godine kada smo svjedočili prvom ukazanju benda koji će ubrzo nakon osvanuti na top listama metal albuma godine, naslovnice će sipati hvalospjeve na sveukupnu priču koju je bend pokrenuo, a publika neće prestati pričati o iskustvu koje je doživjela od ove mašinerije uživo. Riječ je, dakako, o Imperial Triumphantu!
Kada se spoje tematike urbanog propadanja, raznih filozofskih smjerova, futurizma i povijesti s black/death metalom i dozom jazza, očekivano je upitati se: kako?
Imperial Triumphant to radi beskompromisno, uvjerljivo i dobro. Koncertom u Močvari potvrdili su kako se radi o bendu koji ima potencijala na puno različitih razina, ne samo glazbenoj. Vizualni identitet i ponuda različitih materijala koju je bend u međuvremenu razvio je nadmašila sva očekivanja i redovito bila opisana kao prikladan dodatak već glazbeno izbrušenom proizvodu.
Novi materijal, Alphaville, objavili su pod produkcijskom kućom Century Media Records te je album kotirao visoko kao jedan od najboljih albuma godine u žanru. Uspjesi se redaju, a redaju se i gigovi. Na svu sreću, i ovoga puta dolaze u Zagreb! Karte su tu za 70 kuna u pretprodaji ili 90 kuna na dan koncerta, a moguće ih je kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Organizator koncerta je Subsonic Events, a sve ostale detalje pronađite na službenom događaju klikom OVDJE.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE