Zagrebačka punk-folk-wellness atrakcija Brkovi dolaze u Hala Park u subotu 11. lipnja 2022. na veliki samostalni open air koncert.

Brkovi u Hala Park dolaze u sklopu velike regionalne i inozemne turneje “Novo Nenormalno”. Na koncertu će predstaviti neke od svojih novih singlova poput Tata ti je zao i Više ni pankeri ne slušaju punk”. Singlovi su zajedno kroz 3 mjeseca skupili preko 500 000 pregleda.

Bit će tu i starih numera, pa će tako Brkovi u Hala Park zasvirati svoje najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Znanac”, “Pizda materina”, “Skupe bomboniere”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija” i mnoge druge. Zanjimljiva je činjenica da je You Tube kanal Brkova preslušan više od 72 milijuna puta.

Brkovi neprestano rade i na drugim projektima. Nedavno su objavili duplu ploču “Najveći hitovi 2009. – 2019.”, svoje prvo vinilno izdanje. Osim glazbe, objavili su i svoje craft pivo čija je prva edicija rasprodana.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kuna, a na dan koncerta će za nju biti potrebno izdvojiti 100 kuna. Ulaznice možete kupiti preko Eventim i Entrio sustava.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE