Vesele nam vijesti stižu s juga: popularni festival graffita, glazbe i druženja, Graffiti na Gradele, ove će se godine održati jubilarni 10. puta!

Zasad je poznat datum održavanja, to je tradicionalno kraj srpnja, točnije 29. i 30. srpanj ove godine, a lokacija je uvijek ista – Bol na otoku Braču.

“Graffiti Na Gradele, međunarodni graffiti festival, održava se 10. godinu zaredom u Bolu na Braču te će Bol ponovno na nekoliko dana postati središnje mjesto okupljanja mladih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva i posjetitelja željnih dobrog programa, opuštene i prijateljske atmosfere te prekrasnih poznatih bolskih plaža i mora. S obzirom na to da smo prerasli onu našu pank dvoranu u Bijeloj kući i da sama Bijela kuća, s obzirom na sve veći broj posjetitelja, u noćnim satima predstavlja ogroman sigurnosni izazov, cijeli večernji program selimo u prekrasan open-air 585 Club, koji se nalazi tik uz najljepšu plažu na svijetu – Zlatni rat! Uskoro više informacija o samom programu i konceptu za 2022. godinu!”, vele iz organizacije.

Da biste ažuriranije pratili zbivanja u vezi GnG-a, možete attendati službeni događaj klikom OVDJE. Prisjetimo se kako je to izgledalo u pre-covid vremenima!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE