Poznat je lineup prvog izdanja novog festivala – Bear Stone festivala psihodelične rock glazbe koji će se održati u plemenskoj atmosferi u Slunju za vikend – 1. i 2. srpnja ove godine.

 

Pod nazivom #YearZeroEdition ovogodišnje festivalsko izdanje je ograničenog kapaciteta i biti će besplatno za posjetitelje! U digitalni optjecaj ide samo 1000 ulaznica! Dostupne su putem Entrio platforme i to email prijavom (max. dvije po osobi) putem linka.

Audio-vizualni doživljaj, međunarodno okupljanje putnika i plemena u hrvatskoj divljini. Dva dana psihodeličnogstonerdesertfuzzteškog rockaelektroničke eksperimentalne glazbe uz prateći glazbeni program, DJ-eve i Jam stage. Zapanjujući krajolici, fantastične psihodelične umjetničke instalacije i projekcije oblikovati će jedinstveno festivalsko iskustvo i natjerati vas da preispitate stvarnost.

Festival će ugostiti 12 bendova! Potvrđeni headlineri i co-headlineri su MARS RED SKY (FR), BLACK RAINBOWS (IT), ACID MAMMOTH (GR) i MOTHER VULTURE (UK). Sva četiri benda po prvi će put u Hrvatskoj imati svoje ekskluzivne i premijerne nastupe. Uz njih još nastupaju jaka domaća imena SHE LOVES PABLO (Zg), STONEBRIDE (Zg), DALIBOROVO GRANJE (Međimurje), JASTREB (Zg), ACHACHAK (Sinj), WIZARD OF STONE MOUNTAIN (St), ARISES (Zd) i POMELO CHESS SOCIETY (Ri).

Upite o novinarskim akreditacijama, medijskom partnerstvu i pokrivanju festivala molim uputite na –> press@bearstonefestival.com najkasnije do 15. lipnja. Za sva ostala pitanja obratite se na –> info@bearstonefestival.com

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE