Novi metal spektakl u režiji Hangtime Agencyja i Subsonic Eventsa očekuje Močvaru ovog petka!

Vader je poljski death metal bend osnovan davne 1983. u Olsztynu. Počeli su kao heavy metal bend, pa se prebacili na thrash zvuk i u konačnici evoluirali do death metala kojem su vjerni preko 30 godina. Ime naravno dolazi od Darth Vadera, a lirički su im pjesme inspirirane pričama H.P. Lovecrafta, Drugim svjetskim ratom i hororom kao žanrom. Uz njih, nastupit će još Reject the Sickness te Mara.

Reject the Sickness je peteročlani belgijski death/thrash metal bend osnovan 2010. godine. Do sada su objavili tri albuma, a aktualni “While Our World Dissolves” će promovirati ovom prilikom u Močvari.

Mara je latvijski death/thrash/groove metal predvođen Marom Lisenskom, koju krasi brutalan vokal svojstven žanru. Osnovani su 2018., a dosad su objavili dva albuma.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 140 kn, a na dan će, ako ih ostane, koštati 160 kuna. Mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili preko njihovog webshopa. Ulaznice za prethodne datume koncerta Vadera u organizaciji Hangtime Agencyja i Subsonic Eventsa vrijede i za ovaj datum.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE