„Priznaj mi“ prvi je službeni singl kojim ovaj zagrebački bend najavljuje svoj prvijenac.

Nakon nekoliko godina stvaranja zagrebački rock bend Fakmanda predstavlja svoj prvi službeni singl naziva „Priznaj mi“. Riječ je o pjesmi koja progovara o međuljudskim odnosima unutar ljubavne veze. U ovom slučaju unutar ljubavnog trokuta. U jednu ruku pjesma govori o naivnoj, beskonačnoj ljubavi, a opet, u drugu ruku, o svim nesigurnostima na koje nailazimo kada osjetimo da druga strana ne osjeća isto te da nam se ne predaje cijelim bićem. Baš tu, u tom trenutku razdora i sumnje, nastala je ova pjesma. Mogli bismo reći da je „Priznaj mi“ svojevrsna posveta svim tim nesretno zaljubljenim dušama koje bez obzira na sve, pa i zdrav razum, ne odustaju slijediti svoje srce. Aranžman i produkciju potpisuje Alen Šenkovski, a glazbu i tekst Martina Huzanić.

Također, važno je spomenuti da ovim singlom bend najavljuje i svoj debitantski album kojim će obilježiti prvih pet godina postojanja.

Podsjetimo, Fakmanda je osnovana u jesen 2017.godine od strane Martine Huzanić i Andreje Vuksanović. Od tada su nastupali po poznatim zagrebačkim rock klubovima i na raznim festivalima ( O’rock festu, Let’s rock festu, Imagine Croatia). U rujnu 2019. snimaju tri autorske skladbe u sklopu projekta „Park sessions“ Pavla Kocanjera. Jednu od njih, „Gole misli“, Pavle je kasnije uvrstio na svoju kompilaciju „Pjesme Koje Zaslužuju Više“ koju možete pronaći na Bandcampu. Također, zgodno je spomenuti kako je Fakmanda bio jedan od bendova iz cijele regije koji su bili izabrani za natječaj „Karta do budućnosti“ Opće opasnosti.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE