Hangtime Agency i Subsonic Events ponosno predstavljaju novi datum za koncert Vadera – petak, 29. travnja u Močvari.

Nakon više od osam godina ove poljske death metal legende vraćaju se u Zagreb u sklopu De Profundis XXV Album Reedition turneje! Uz njih nastupit će i posebni gosti Mara i Reject The Sickness!
Cijena ulaznica u pretprodaji je 140 kn, a na dan će, ako ih ostane, koštati 160 kuna. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili preko njihovog webshopa. Također, ulaznice za prethodne datume koncerta Vadera u našoj organizaciji vrijede i za ovaj datum. Vraćanje starih ulaznica i povrat novca vrši se na pretprodajnim mjestima gdje su ulaznice i kupljene do 1.3.2022.
Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Vader je osnovan davne 1983. u Olsztynu. Počeli su kao heavy metal bend, da bi se postupno prebacivali na thrash zvuk i u konačnici evoluirali do death metala kojem su vjerni preko 30 godina. Ime, naravno, dolazi od Darth Vadera, a lirički su im pjesme inspirirane pričama H.P. Lovecrafta, Drugim svjetskim ratom i hororom kao žanrom. Članovi benda su Piotr “Peter” Wiwczarek (lead gitara, vokal), Marek “Spider” Pająk (ritam gitara), Tomasz “Hal” Halicki (bas) i Britanac James Stewart (bubnjevi). Bend je do sada objavio 11 albuma, dok je najaktualnije izdanje EP „Thy Messenger“ iz svibnja 2019.
Više detalja na službeno događaju klikom OVDJE.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE