Michael Lee Aday, poznatiji kao Meat Loaf, napustio nas je u 74. godini života.

Legendarni rock glazbenik izraženog moćnog vokala, Meat Loaf, preminuo je u 20. siječnja u 74. godini života, prenose svjetski mediji, a vijest je objavio njegov dugogodišnji agent. Dobitnik Grammyja preminuo je četvrtak navečer, a uzrok njegove smrti neće biti objavljen, prema želji obitelji.

Meat Loaf vlasnik je jednog od najprodavanijih albuma u povijesti, “Bat Out of Hell” iz 1977. godine prodan je u 43 milijuna primjeraka diljem svijeta. Uz dugogodišnju glazbenu karijeru koja se protezala od sredine 70-ih pa sve do prošlog desetljeća, Meat Loaf imao je i filmsku karijeru. Glumio je u filmovima poput ‘Klub boraca’, ‘Wayneov svijet’, ‘Rocky Horror Picture Show’ i drugima.

“Srca su nam slomljena što moramo objaviti da je neponovljivi Meat Loaf večeras preminuo okružen suprugom Deborah, kćerima Pearl i Amandom i bliskim prijateljima. Znamo koliko je značio mnogima od vas i uistinu cijenimo svu ljubav i podršku dok žalimo zbog gubitka tako inspirativnog umjetnika i prekrasnog čovjeka.” – stoji u službenoj objavi na Facebook stranici.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE