Tvornica kulture predstavlja ZAGREB MUSIC FAIR u prostoru velike dvorane HALE Zagreb, Heinzelova 96a.

Po prvi puta u Zagrebu i Republici Hrvatskoj organizira se veliki sajam novih i rabljenih glazbenih instrumenata, koncertne produkcije, prodaje ploča, glazbene produkcije, brojnih audio i video radionica, škola zvuka i svjetla te škola sviranja glazbenih instrumenata.
ZMF po prvi puta u Hrvatskoj okuplja na jednom mjestu sve proizvođače i distributere glazbenih instrumenata, glazbene opreme, koncertne produkcije i nakladništva.
Fender, Gibson, Ibanez, Yamaha, Ludwig, Premier samo su neki od brandova koji će biti prisutni na sajmu, a veliki broj iznenađenja, točan raspored programa i imena izlagača objavljivati će se neposredno prije početka sajma.
Svi ljubitelji glazbe moći će u tri dana sajma doživjeti glazbu u svim njezinim aspektima, a ZMF nudi mogućnosti prezentacije za sve tvrtke – od ključnih “igrača na tržištu” do malih proizvođača.
“ZMF nudi uzbudljive događaje za sve glazbene profesionalce, kao i za najmanje glazbene entuzijaste! ZMF poziva ne samo glazbenike i autore, već i programere sadržaja, stručnjake za izdavaštvo, poslovne programere i glazbene influencere na druženje.
Glazbenici, kolekcionari i ljubitelji instrumenata i ploča, publika, početnici u glazbi, cijele obitelji, mogu isprobati instrumente, kupiti nosače zvuka, glazbenu opremu, knjige ili jednostavno uživati u prekrasnom glazbenom vikendu.
Atraktivan zabavno-edukacijski program sa radionicama, susretima, tribinama, interaktivnim glazbenim aktivnostima poziva sve koji vole i žive glazbu. “
Sajam nudi priliku za prodaju i rabljene glazbene opreme, a potencijalni izlagači rabljene opreme mogu se javiti na mail adresu info@tvornicakulture.com. Sve ostale detalje možete pratiti na službenom događaju klikom OVDJE.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE