Sjajni australski psyche-rock bend, King Gizzard & the Lizard Wizard, nakon korona-odgode premijerno stižu u Hrvatsku posredstvom Los Angeles Agencyja!

Jedan od najhvaljenijih, najutjecajnijih i najluđih bandova novije generacije u posljednjem je desetljeću objavio nevjerojatnih 18 studijskih albuma, dva EP izdanja te nekoliko live koncerata i pomicao granice svakog žanra u kojem su se našli i odsvirao neke od najlegendarnijih koncerata mnogih festivala na kojima su se pojavili.

Osnovani sad već davne 2010., već sljedeće godine objavili su prva dva EP-a Anglesea I Willoughby’s Beach. Vrhunac kreativne mahnitosti doživljavaju 2017. kad su u jednoj godini objavili pet studijskih albuma. Početkom 2020. su imali realizirana tri live albuma (koncerti iz Adelaida, Parisa i Bruxellesa) čiji prihod je išao kao pomoć divljim životinjama pogođenim katastrofalnim požarima u Australiji. Bacajući se na glavu iz žanra u žanr, miksajući sve od psihodelije preko soula do heavy metala, Gizzardi su jedinstvena pojava na svjetskoj sceni i po mnogima najzanimljiviji rock band posljednjih 10 godina. Osim što pomiču granice studijskim izdanjima, ne ostaju dužni ni na posebnim i originalnih koncertima, što možemo očekivati i u nadolazećem ljetnom spektaklu  u Hrvatskoj.

Zatim je nastupila pošast koronavirusa koja svijet trese već praktički dvije godine i – sve je stalo. Njihov premijerni koncert, koji se trebao odviti u zagrebačkoj Tvornici kulture 28. srpnja 2020. godine također je odgođen, a bila je riječ o gotovo sigurnom rasprodancu u režiji ponajveće domaće koncertne agencije, Los Angeles Agencyja.

Uslijedila je neizvjesnost koju je organizator danas otklonio, potvrdivši da se australski luđaci vraćaju u Hrvatsku – no, ne u Zagreb, nego u ljetnu atmosferu prekrasne šibenske tvrđave Sv. Mihovila i to na dvodnevni koncertni show 2. i 3. kolovoza 2022. godine!

Svi koji su zadržali ulaznice za koncert u Tvornici, mogu birati na koji šibenski koncert žele ići, 2. ili 3. kolovoza. Zamjenu ulaznica izvršiti će na mjestu gdje su kupljene, najkasnije do 15.12.

Kome ne odgovara lokacija ili datum, može vratiti ulaznice za Tvornicu i ostvariti povrat novca, također do 15.12.
Ulaznice za svaki šibenski gig su po 230 kn. Tvornica je bila 190 kn, ne treba nadoplata, zahvala svima koji su luđaci i držali karte svo ovo vrijeme, sve što treba je zamjena. Na mjestu gdje ste kupili ulaznice za Tvornicu, dođete s istima, zamijenite za gig u Šibeniku, birate dan koji želite ići. Ako su kupljene preko Eventima, šaljete mail na info@eventim.hr, a oni sređuju zamjenu.

Sve ostale informacije možete ažurno pratiti na službenom događaju klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE