Finale ovog, kao i zadnja 2 ljeta, posvećeno je još jednom izdanju Urban fest Osijek festivala, ovoga puta na novoj lokaciji.

Naime, za razliku od proteklih izdanja s lijeve obale Drave, nova lokacija je sve popularnija Stara Pekara, a ovogodišnji festival održat će se u petak i subotu, 17. i 18. rujna.

Organizatori iz Kreativne agencije Adverta smislili su zanimljiv presjek hrvatske i regionalne urbane scene, pruživši raznu paletu urbanih zvukova, pa će tako na festivalu ove godine nastupiti Ajs Nigrutin i Timbe, Kuku$, Manda, Kandžija i Gole Žene, Vanja i Nešvil Funk. Subotu će se okrenuti sve na gitarske zvukove uz Pips, Chips & Videoclips, Iglu & Ziherice, Gužvu u 16-ercu, Akleu Neon te Repetitor.

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava i Dancing Bear shopa u osječkom Pothodniku, a festivalska iznosi 80 kn, dok je cijena dnevne 60 kn. Na dan koncerta festivalskih ulaznica neće biti, a cijena dnevne iznosit će 80 kn. 

VAŽNO: Sukladno aktualnim mjerama epidemiološke zaštite i odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske svi posjetitelji koncerta prilikom ulaza u koncertni prostor moraju prikazati EU digitalnu COVID potvrdu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE