U svojem 4. izdanju, BeatPoint Festival 16. i 17.7. ponovno će preplaviti Plažu Medane beat-ovima, te na dva dana pretvoriti Punat na otoku Krku u oazu stvorenu za sve ljubitelje elektronike.

Kako organizatori najavljuju, vrijeme je da se izvade plesne cipelice jer na Krk dolaze jedna od najjačih svjetskih imena house i techno scene, kao što su DJ Rush i Cristian Varela, uz pojačanje velikog broja domaćih i regionalnih imena. 

Osim glazbenog i vizualnog dijela na dva floor-a, za sve posjetitelje moći će se naći i VIP lože smještene u šumarku nadomak glavnog stage-a, chill kutka i još mnogo toga, a tu je i bogati  dnevni program u obliku picigina, turnira u odbojci i nogometu te BoatParty-a koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Svi detalji o BoatPartyjima, prodajnim mjestima i satnici su na FACEBOOK EVENTU, a cijene ulaznica su dostupne po early bird cijeni od 110 kn za jednodnevne, a 190 kn za festivalske. VIP jednodnevne ulaznice su dostupne po cijeni od 200, dok se za festivalsku VIP kartu izdvaja 300 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE