Unatoč gomili najavljenih koncertnih događanja u gradu, a koja se događaju krajem ovog te tijekom idućeg mjeseca – od sad ih ima još!

Naime, Osječko Ljeto Kulture prije nekoliko sati objavilo je ovogodišnji program manifestacije i malo je reći da je bogat.

Tako će se u moru predstava, filmova, tribina, književnih predstavljanja, izložbi i koncerata klasične glazbe, pronaći nešto i za ljubitelje malo urbanijeg zvuka. Tako 03. srpnja, s početkom u 19:30 h u prostoru dvorišta Stare Pekare, nastupa Vlatko Stefanovski Trio. Lokacija je tik do Trga Vatroslava Lisinskog gdje se istu večer, s početkom u 21 h, odvija koncert Gibonnija pa svi oni koji idu na Gibu mogu iskombinirati 2 u 1 tu večer i počastiti se s nekoliko sati dobre glazbe.


Foto: Luka Antunac

Odmah dan poslije u Park kralja Petra Krešimira IV. dolazi Darko Rundek u pratnji jazz orkestra HRT-a – program s kojim je nastupio već više puta u Zagrebu, a sada će drugačije aranžmane svojih hitova pružiti i osječkoj publici po prvi puta. Koncert počinje u 21 h.

Informacija o ulaznicama za sad nema, ali pratimo sve dan po dan pa se, naravno, onda i čitamo.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE