Nakon što je prije nekoliko dana u javnosti odjeknula vijest o novom studijskom izdanu novozelandske kantautorice i glazbenice Lorde, od jučer su poznati datumi nadolazeće turneje tijekom koje će posjetiti i Hrvatsku.

 

Svjetski poznata kantautorica i glazbenica Lorde, širim masama poznata po hitu Royals, iz, sada već daleke, 2013. godine dolazi iduće godine u Hrvatsku, na Tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku. Datum održavanja koncerta je 18. lipnja 2022. godine.

Objavila je to sinoć koncertna agencija Los Angeles Agency, a glazbenica u Hrvatsku dolazi povodom turneje kojom će promovirati nadolazeći album Solar Power. Kako stoji u priopćenju organizatora, vijest o velikoj svjetskoj turneji koja će obuhvatiti više od 40 zemalja, kao i najavu objave datuma novog albuma prenijeli su svjetski mediji, a dugoočekivano pojavljivanje posebno je i zbog pomno biranih lokacija. Na turneju Lorde odlazi na mjesta koja osobno bira i želi posjetiti te uglavnom na najbolje koncertne pozornice svijeta. Tako se naša šibenska tvrđava našla na popisu u društvu koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

U prodaju će bit pušteno samo 1050 ulaznica, a prodaja kreće 25. lipnja u 10 ujutro po cijeni od 330 kn. Po narudžbi je moguće maksimalno kupiti četiri ulaznice, a one će biti dostupne kroz sustav Eventim i njihova prodajna mjesta.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE