U petak 2.10. u KSET prvi put stiže sinjska punk blues četvorka M.O.R.T. Ove će jeseni premijerno otvoriti novi jesenski program KSET-a pod imenom “100po100”.

U ovo doba snalaženja i privikavanja na “novo normalno”, program 100po100 altruistična je suradnja Kluba studenata elektrotehnike, glazbenih agencija Dostava Zvuka, YEM i OOO Booking koja ima jasan i jednostavan cilj: omogućiti vam svirke s ograničenim brojem od 100 prisutnih, u skladu s najvećim standardima i preporukama po epidemiološkim mjerama, a s naglaskom na domaće izvođače koje trenutna situacija najviše pogađa, pogotovo onima kojima je glazba primarna i jedina životna profesija. “100po100” će tako pružiti kontinuiran glazbeni program iz tjedna u tjedan, ispreplićući tako raznolike žanrove i izvođače, a prateći interes publike za programom ponekad će nam možda i neki izvođači nastupiti i više puta.

M.O.R.T. ne treba posebno predstavljati, ali ipak hoćemo. Bend postoji još od davne 2003. godine, Krajem 2012. godine dolazi sadašnji bubnjar Mile i tada snimaju prvi puni demo album Vrhunsko dno, koji je objavljen u ljeto 2013. Iza sebe ima preko 400 koncerata u pet godina, 20 video spotova, preko osam milijuna pregleda po YouTubeu, četiri vrhunska albuma, više od 50 000 televizijskih prikazivanja, a prije ove tekuće situacije, bend je je bio u procesu promocije njihovog zadnjeg studijskog izdanja pod imenom Standing Running Man, napisanog kompletno na engleskom jeziku.

Broj karata strogo je ograničen kako bi se poštovalo pravilo 100 sudionika te će njihova kupnja biti moguća isključivo u Dirty Old Shopu, po cijeni od 60 kn. Više informacija o početku prodaje uskoro.

Sve informacije o ovom događaju pronađi klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE