Riječki kantautor Marko Rogić, u glazbenim krugovima poznatiji kao White on White objavljuje novi singl “Mirrors”, popraćen izvrsnim videospotom.

Dobitnik nagrade Ri Rock 2019. godine u kategoriji “Nova nada”, debitantski je album, aranžmanski zapakiran u modernu ambijentalnu americanu uz country prizvuk predstavio singlovima i pripadajućim video spotovima “Mirage”, “This war”, “Grey Hair”, a glazbena se priča introspektivno nastavlja najavom drugog albuma i novim singlom “Mirrors”, u kojem Rogić nastavlja suradnju s multiinstrumentalistom Darkom Terlevićem (Morso, The Siids) koji je i ovaj put cijeloj priči udahnuo produkcijsku i aranžmansku boju.

‘’Pjesma ‘Mirrors’ predstavlja zgužvanu naplavinu emocija i užasa zaostalu iz vremena sveopćeg zastoja svijeta kakvog znamo, tihe introspekcije i uvijek aktualnog pitanja smisla postojanja u relaciji s društvom i okolinom. Nažalost, ili na sreću, lice užasa koje se pojavljuje u ogledalima, uvijek je i samo ono naše’’ – poručuje Rogić o novom singlu, čiji je artistički video sa svojom vizijom užasa i onoga što je u pjesmi osjetio i čuo napravio redatelj i scenarist Filip Gržinčić, utjelovljujući tako demonsku unutarnju borbu u klasičnojo šakačkoj maniri glavnog protagonista i uigranih plesača grupe Flame iz Rijeke.

Glazbu i tekst standardno potpisuje Marko Rogić, dok je Darko Terlević bio zadužen za produkciju, aranžman i snimanje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE