“Stari datum, novi doživljaj” moto je ovogodišnjeg festivala ekstremnog sporta Pannonian Challenge, koji će se (ipak) održati u novim datumima, od 12. do 16. kolovoza u Osijeku.

Naime, unatoč svemu što je zadesilo društvo posljednjih mjeseci te prisilnom i neplaniranom otkazivanju festivala u prvotno najavljenim datumima, ekipa Pannoniana Challengea pronašla je nove datume. Ovogodišnji, 21. Pannonian Challenge održat će se, kako je i najavio Barać, od 12. do 16. kolovoza, na istom mjestu – u osječkom skate parku na lijevoj obali Drave, najsuvremenijem i najopremljenijem skate parku u Europi.

Pannonian Challenge želi, mora i ide dalje! Nalazimo se u najtežem trenutku za sportsku, kreativnu i event industriju, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Otkazani su brojni događaji i svijet sporta ne pamti ovako teške trenutke. Danonoćno radimo na prilagodbi našeg festivala situaciji i sigurnosti svih nas koja nam je prioritet. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim cijelom timu, ali i partnerima koji su nas zajedno s Gradom Osijekom i Osječko-baranjskom županijom snažno poduprijeli da preživimo ove teške trenutke i pošaljemo snažnu poruku – zajedno možemo sve!“

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE