Zbog mjera propisanih od strane nadležnih institucija i općeg globalnog stanja, Sea Star Festival, od danas je i službeno pomaknut na svibanj 2021. godine.

Ipak, dobra vijest za sve fanove je da će ih iduće godine u laguni Stella Maris u Umagu dočekati i svi najavljeni izvođači! Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovaj popis dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje tijekom novonastale situacije u svijetu, koja je posebno teško utjecala na festivalsku industriju.

Novi festivalski termin je tjedan dana bliži ljetu, pa će nas u petak 28. i u subotu 29. svibnja 2021. dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno zvijezda Amelie Lens, talijanska Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek i Vojko V! Uz njih na line upu su Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, Tijana T i Insolate, te techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za ovogodišnji Sea Star festival kupljeni na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2021. godine. U prodaju će kasnije krenuti i novi kontingenti ulaznica, smještaja i prijevoza o čemu će uskoro biti objavljeno i više informacija. Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. EXIT tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rješenjima koji će biti usvojeni od strane Republike Hrvatske, a u skladu s aktualnom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa. Čim budu dostupne informacije će biti objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE