Ovogodišnje, 21. izdanje najvećeg festivala ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe održat će se u novim datumima, krajem ljeta.

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge unatoč svojoj ekstremnosti nije odolio globalnoj situaciji i održat će se krajem ljeta ove godine. Novi datumi održavanja najekstremnijeg regionalnog festivala bit će poznati uskoro nakon što se usklade s ostalim sličnim natjecanjima ekstremnog sporta najvišeg ranga diljem svijeta te izazvanim promjenama u sportskim kalendarima.

„Ako je ikada itko pomislio da može biti ekstremniji od našeg festivala ekstremnog sporta grdno se prevario. Mi u Pannonianu i Osijeku se ne predajemo, naša nova vožnja održat će se u novim datumima koje ćemo objaviti uskoro, a tada vam garantiramo pobjedu. U međuvremenu na našem webu i našim društvenim mrežama traje zagrijavanje za XXI Pannonian uz školu BMX-a, strip izdanje naše knjige te niz zanimljivosti i atraktivnih video klipova!“ najavio je nužnu promjenu datuma održavanja osječkog Pannonian Challenge festivala njegov organizator Jurica Barać.

U vremenu dok čekamo nove „ljetne“ datume Pannonian Challenge kreativna osječka ekipa svakodnevno priprema te na festivalskim web stranicama i na društvenim mrežama objavljuje zabavne i izazovne sadržaje.  Jedan od sadržaja jest i digitalna verzija, globalno popularne, festivalske monografije „PC XX: THE STORY“. Monografija je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu, a u njoj je autorica Aleksandra Živković u suradnji s dizajnerskim kolektivom NJI3, retrospektivnim fotografijama festivala i bivšeg skate parka pridružila priče i anegdote o osnivačima, organizatorima, sportašima, glazbenicima, posjetiteljima – svima onima koji su zaslužni što je Pannonian Challenge danas ondje gdje jest.

 „Svi znaju da mi Pannonian Challenge živimo i da to nije samo organizacija festivala već stil života. Pannonian živi 365 dana u godini, živimo ga čak i onaj jedan prijestupni dan. Unatoč brojnim izazovima za nas opcija „preskakanja“ jednog Pannoniana jednostavno ne postoji! Nove datume objavljujemo uskoro, a do tada pratite naš web i naše društvene mreže i zabavite se uz ekstremno dobre sadržaje“, istaknuo je Barać te za kraj dodao: „Zahvaljujem svim našim partnerima na njihovom razumijevanju za ovu situaciju, a bez kojih Pannonian Challenge festivala u većoj mjeri ne bi niti bilo! Do novih datuma i ponovnog druženja u našem parku ostanimo zajedno, budimo podrška jedni drugima, pokažimo ono najbolje u nama i siguran sam kako ćemo i ovaj izazov uspješno izgurati i iz njega puno toga vrijednoga naučiti!“

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE