“Ni vremena nisu tako bed, kad pokuca Super Susjed”, uvodne su riječi videa kojim EXIT i Sea Star festivali pozivaju mlade da se aktivno uključe u pomaganje sugrađanima.

U ova teška vremena kada nas je sve pogodila pandemija koronavirusa, a na širem području grada Zagreba i katastrofalan potres, volontiranje se ponovo pokazalo kao jedna od najnužnijih ljudskih potreba i osobina.

EXIT i Sea Star odlučili su da umjesto promocije festivala, koja je u ovom trenutku obično najintezivnija, svoje snage usmjere na kampanju “Super Susjed” i tako pomognu volonterskim udrugama i inicijativama, kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini u Hrvatskoj. Super Susjed će na jednom mjestu okupljati informacije vezane uz volontiranje, gdje se i kako prijaviti te pratiti sve hvalevrijedne volonterske akcije i prijedloge.

Sve objave volontera koje u opisu budu imale hashtag #SuperSusjed bit će promovirane putem društvenih mreža Sea Star Festivala te putem profila Super Susjed na društvenim mrežama, na kojem će uvijek biti više informacija i pozitivnih primjera. Pozivaju se svi da pošalju fotografije s ovakvih akcija kako bi se uključilo što više građana koji će pomagati onima kojima je to najpotrebnije.

Exit Festival kao društveni projekt već 20 godina promovira iskrene ljudske vrijednosti, navješćuje pozitivne društvene promjene i djeluje u svrhu prenošenja ljubavi i slobode u cijelom svijetu kroz razne humanitarne, obrazovne i kulturne događaje. Sea Star, kao Exitov sestrinski festival, već četvrtu godinu za redom ide istim stopama. S jednakim ciljem je nastao i “Super Susjed”, brat po akciji “Super Komše” koji od već drugi tjedan uspješno radi na području Srbije i daje dobre rezultate sa velikim odzivom mladih.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE