Mary May premijerno objavljuje live video pjesme “Grpwn Girl” s privatnog koncerta, održanog u zagrebačkoj 1. gimnaziji krajem 2019. godine.

Na spomenutom snimanju u gimnaziji snimljena je proširena live verzija hvaljenog prvijenca “Things You Can`t Put Your Finger On”, ali ovoga puta iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis koji će izaći na dvostrukom vinilu. Njegova promocija najavljena je za 28. svibnja 2020., a održat će se u kazalištu Kerempuh.

Ekipa koja je zaslužna za nastajanje ovih audio i video materijala predvođena je umjetničkim direktorom Krešimirom Katušićem, iskusnim tonskim snimateljem Hrvojem Nikšićem iz Kramasonik studija, šefom mixa i mastera Lukom Čabom iz Soundbrick studija te glazbenim producentima Lukom Čapetom i Petrom Milićem.

Za video je odgovorna Hommage produkcija iz Zagreba.

Prije same promocije, Mary May planiraju objaviti ukupno tri videa s live snimanja kako bi i publika mogla osjetiti atmosferu ove stalne postave koja svojim instrumentima (el. gitara, kontrabas, bubanj/perkusije, saksofon i glas) daju novo značenje american folk žanra na ovim prostorima.

Album izdaje boutique diskografska kuća Pass The Hat Records.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE