PBO je objavio novu pjesmu u sklopu Attic Sessions pod nazivom “Sam sa sobom”.

Milan Mijač, najpoznatiji kao bubnjar sinjskog rock benda M.O.R.T., ima i jedan drugi, znatno manje poznat, ali jednako zanimljiv projekt – PBO iliti Psihodelična bluz opsesija. Projekt je nastao krajem 2011. godine, iz autorovog poriva za ispušnim ventilom između turneja s matičnim bendom. Od tada je objavio tri albuma, “Treća dimenzija ne postoji” 2012. i “Sve što nisam htio, dogodilo se!” 2015. godine, a početkom 2019. i “Neobične pjesme običnog psa“.

“Ta vaša stvar “Sam sa sobom” na prvo slušanje daje taj melankoličan prizvuk, kao da odrastao čovjek odlazi odlazi u šumu da bio dijete pa pravi pizdarije; tako nešto.” Rekao je subjekt ispitivanja pod rednim brojem 01.

“Ovo je ludilo brate. Mada netko konzumira viška nečega, makar to bila sloboda pisanja.” Tiho je poručio subjekt ispitivanja pod rednim brojem 02.

“Ne znam, ali ovo sa tobom nema smisla. Nikad nisi sam sa šizofrenijom.” Odvažno poručuje subjekt ispitivanja pod rednim brojem 03.

Tako kažu subjekti ničim izazvani. Ovaj session će uskoro popratiti još jedan te na proljeće očekujte i prvi službeni spot benda. Dok album u cijelosti sigurno slušate na jesen.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE