Nakon odlične proslave Nove godine, za koju se tražila karta više, klub Sax! spreman je za nove koncertne doživljaje.

U prvom mjesecu 2020. posjetitelje tako očekuje ništa manje zanimljiv provod u ovom kultnom zagrebačkom klubu. Standardni programi kao što su #Cooganje, Novi hrvatski jazz, Ženska priča i stand-up komičari okupljeni pod imenom Lajnap nadopunjeni su raznim koncertima, među kojima je i onaj popularne grupe Šajeta.

Prošloga mjeseca zagrebačka publika imala je prilike vidjeti Istrijana Alena Vitasovića, a sada će se na pozornicu popeti još jedni Istrijani, pripadnici Ča-vala, grupa Šajeta. Na zadnjem nastupu u Saxu priredili su pravu feštu u trajanju od tri sata, a ni ovoga puta situacija neće biti drugačija.

Ljetno kino donijet će dašak vruće i ljetne atmosfere. Prije dva mjeseca proslavili su u Saxu deset godina benda, a istu veselicu ponovit će 18. siječnja. Max, Vlade i Buki napravit će sve što je u njihovoj moći da publika zaboravi na brige i uživa do kasnih večernjih sati.

Za one željne nešto žešće glazbe tu je Citizen Dick – MTV Unplugged grunge tribute, ali i Foo Fighters tribute. Za ljubitelje mirnijih nota dolazi indie rock duo iz Pančeva – Buč Kesidi, kao i Stray Dogg, bend koji se nakon tri godine vraća u Sax, a tu je i Bebè Na Volè, ime iza kojeg stoji Adam Semijalac, odličan blues vokal i gitarist.

I u novom desetljeću klub Sax! garantira odličnu zabavu i najluđe provode za svoje posjetitelje. Zato dođite i posvjedočite!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE